Foto: morgueFile

Brīvdienās būs ierobežota un slēgta satiksme Pārdaugavā, Jūrmalas gatvē, Graudu, Kuldīgas un Slokas ielās, informē Rīgas domes Satiksmes departaments.

Lai veiktu asfaltēšanas darbus, sestdien būs slēgta satiksme Jūrmalas gatves posmā no Zolitūdes ielas līdz Anniņmuižas bulvārim.

Iedzīvotājiem, kuri izmanto sabiedrisko transportu, jārēķinās ar izmaiņām maršrutos. Piemēram, sabiedriskais transports virzienā uz Bolderāju kursēs pa maršrutu līdz Zolitūdes ielai, tālāk pa Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri un tad pa maršrutu. Savukārt virzienā uz Ziepniekkalnu līdz Anniņmuižas bulvārim kā vienmēr, tālāk pa Zentenes ielu, Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu. Virzienā uz Vakarbuļļiem pa maršrutu līdz Kurzemes prospektam, pa Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri un tālāk pa maršrutu. Uz Imantu varēs nokļūt pa maršrutu līdz Anniņmuižas bulvārim, nogriežoties uz Zentenes ielu un tad pa Kurzemes prospektu.

Virzienā uz pilsētas centru varēs nokļūt no Jūrmalas gatves pa Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri. Uz Piņķiem autovadītāji varēs nokļūt pa Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu un tad turpināt ceļu pa Jūrmalas gatvi.

Tāpat sestdien būs slēgta Graudu iela posmā no Mālu ielas līdz Kartupeļu ielai un Kuldīgas iela no Kliņģeru ielas līdz Vīlipa ielai. Autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes apgrūtinājumiem arī Slokas ielā posmā no Jūrmalas gatves līdz Baldones ielai.

Lai nodrošinātu piebraukšanu dzīvesvietai un uzņēmumiem, būvniekiem, kas veic seguma atjaunošanu, uzdots nodrošināt transportlīdzekļu piekļūšanu.

Satiksmes departaments  atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina transportlīdzekļu vadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem.

Līdz oktobra beigām seguma atjaunošanas darbi Pārdaugavas ielās tiks pabeigti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!