Foto: F64
Pēc nepilniem diviem VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) valdes priekšsēdētāja amatā pavadītiem gadiem Rolands Neimanis (attēlā pa labi) izlēmis darbavietu pamest, portālu "Delfi" informēja kapitālsabiedrībā.

VNĪ piebilda, ka Neimanis nolēmis pieņemt jaunus profesionālos izaicinājumus.

"Ar gandarījumu var atskatīties uz šajā laikā paveikto, jo esam izdarījuši daudz, lai pārveidotu VNĪ par klientu orientētu un respektētu organizāciju, kas efektīvi pārvalda vērtīgus valstij piederošus nekustamos īpašumus," komentēja Neimanis, kuram VNĪ valdes priekšsēdētāja amatā uzdeva mainīt pārvaldības modeli, kā arī izstrādāt un īstenot uzņēmuma vidēja termiņa attīstības stratēģiju 2018. – 2024. gadam.

Neimaņa pēdējā darbadiena ir 18. aprīlis, bet no 23. aprīļa par valdes priekšsēdētāju uz laiku iecels valdes locekli Andri Vārnu.

VNĪ padome tuvākajā laikā izsludinās atklātu konkursu vakancei, piesaistot personāla atlases kompāniju, pastāstīja padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis.

Darbu VNĪ valdē turpina Vārna, Sigita Janvāre, Kitija Gruškevica un Līga Ermane.

VNĪ nodrošina nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldību ap 500 nekustamo īpašumu adresēm ar 1700 ēkām 1,2 miljonu kvadrātmetru platībā un vairāk nekā 4100 zemes īpašumu vairāk nekā 10 miljonu kvadrātmetru platībā.

Uzņēmums dibināts 1996. gadā, tā 100% akcionārs ir Finanšu ministrija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!