Foto: LETA

Pēc pagājušās nedēļas nogales notikumiem Imantā portāls "Delfi" vērsās pie tuvējo skolu direktoriem, jautājot, kāda izglītības iestādē līdz šim bijusi atmosfēra, tomēr, no iestāžu vadītāju paustā izriet, ka zīmju par augošu spriedzi nebija.

Rīgas Imantas vidusskolas direktore Ingūna Helviga portālam "Delfi" skaidro, ka līdz šim izglītības iestādē nebija nekādas zīmes par augošu spriedzi, turklāt notikumi nav tieši saistīti ar konkrēto skolu. Tomēr pagājušās nedēļas nogales notikumos bijuši iesaistīti arī Rīgas Imantas vidusskolas audzēkņi, lai arī šī informācija, pēc direktores paustā, drīzāk neoficiāla.

Svētdienas vakarā, kad informācija par briestošo spriedzi Imantā tapa zināma, saņemot informāciju no likumsargiem skola iespēju robežās komunicēja ar vecākiem, aicinot pievērst papildu uzmanību. Vecākiem tika izplatīts brīdinājums, kā arī viņi arī tika lūgti pārliecināties, ka bērni ir mājās, bet pretējā gadījumā – aicināt savas atvases nepulcēties un atgriezties mājās.

Arī šobrīd izglītības iestāde plāno pirmdienas pēcpusdienas laikā vecākiem izsūtīt papildu informāciju, tostarp apkopojot dažādas norādes, kā labāk rīkoties, un aicinot vecākus pievērst pastiprinātu uzmanību drošības aspektiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!