Foto: Publicitātes foto
Tautā mīlētajam muzikantam Gunāram Meijeram šobrīd ir smagas veselības problēmas un nepietiek līdzekļu normālas dzīves kvalitātes uzturēšanai.

"Fonds Līdzskaņa" ir "Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības" izveidota organizācija ar mērķi palīdzēt nelaimē nonākušiem pašmāju māksliniekiem. Fonda lapā "Facebook" vietnē ceturtdien ievietots paziņojums, ka naudas līdzekļi šobrīd ļoti nepieciešami Gunāram Meijeram – 300 pašsacerētu dziesmu, tostarp jau par klasiku tapušās dziesmas "Meitene" autoram.

Meijers šobrīd saskaras ar nopietnām veselības problēmām, kas būtiski ietekmē viņa dzīves kvalitāti. Nepieciešama plaša spektra medicīniska palīdzība, specializēti medikamenti un rehabilitācija, vēstīts fonda ierakstā.

Ikvienš, kurš vēlas palīdzēt māksliniekam, var veikt mērķziedojumu ar pārskaitījumu uz "Fonda Līdzskaņa" bankas kontu vai ziedojumu veikt caur fonda interneta veikalu, ziedojot vai iegādājoties mūziķa albumu "Saki man" – to var izdarīt šeit.

Visi ziedojumi pilnā apmērā tiks novirzīti palīdzības sniegšanai, lai Gunārs Meijers varētu turpināt radīt mūziku, pats to izpildīt un priecēt savus atbalstītājus, uzsver "Līdzskaņa".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!