Foto: LETA

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) izsludina konkursu uz vakantajiem Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļu amatiem, portālu "Delfi" informēja NEPLP.

Pretendenti uz vakantajiem LTV valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa digitālās attīstības un satura jautājumos amatiem tiek aicināti iesniegt savus pieteikumus dalībai konkursā līdz 2019. gada 15. februārim.

Pieteikumi jāiesniedz padomē, Doma laukumā 8a, Rīgā, slēgtā aploksnē vai jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi: valdeskonkurss@neplpadome.lv.

Pēc iesniegto pieteikumu izvērtēšanas atbilstošākie kandidāti tiks aicināti uz intervijām un tiks izvērtēti vairākās kārtās. Konkursa nolikums nosaka, ka informācija par konkursa trešajā kārtā iekļuvušajiem kandidātiem tiks publiskota, atzīmē NEPLP.

Jau iepriekš ziņots, ka uzticību zaudējušais Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētājs Ivars Belte un valdes loceklis programmu attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs uz vakantajām LTV valdes locekļu vietām nekandidēs.

Vēstīts, ka NEPLP lēmums par neuzticības izteikšanu diviem LTV valdes locekļiem stājas spēkā 28. decembrī – līdz ar tā pieņemšanas brīdi. Par pagaidu valdes locekli iecelta LTV satura redaktore Vikija Valdmane-Rozenberga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!