Foto: Shutterstock

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pieņēmusi lēmumu nākamajā sēdē izsludināt jaunu konkursu par televīzijas raidījumu veidošanu krievu valodā Latgales reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos 2016. gadā, informēja NEPLP.

Šāds lēmums tika pieņemts, iepazīstoties ar konkursa vienīgā pretendenta – "Dautkom TV" – iesniegto piedāvājumu. NEPLP secināja, ka konkursanta piedāvājums neatbilst izsludinātā konkursa mērķim – sabiedriski politisku raidījumu veidošana elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida TV programmas Latgalē.

Konkursa finansējums ir 20 tūkstoši eiro. Sabiedriskais pasūtījums paredzēts reģionālajiem un vietējiem elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem un producentu grupām Latgales reģionā.

NEPLP 11. februārī apstiprināja uzvarētāju konkursā par TV raidījumu veidošanu latviešu valodā 2016. gadā Latgales reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos. Par konkursa uzvarētāju NEPLP atzina neatkarīgās producentu grupas "Studija 3KM" piedāvājumu, kas šogad veidos 15 izglītojošus raidījumus ciklā "Sajūti Latgali".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!