Laikraksta "Domas" redakcijas darbinieki otrdien izveduši no biroja telpām visu biroja tehniku, jo laikraksta īpašnieki esot viņiem parādā 4,6 tūkstošus latu algās un honorāros par pēdējiem pieciem laikraksta numuriem.
Par to informēja laikraksta mārketinga un realizācijas daļas vadītājs Aksels Sadovskis.

Laikraksta īpašnieks esot SIA "Deniņa attīstības sabiedrība" īpašnieks, un tās direktors Jēkabs Liepiņš esot parādā vēl citas iespaidīgas summas citiem - piemēram, firmai "Fenster" aptuveni 7000 latu, iepriekšējam laikraksta kolektīvam aptuveni 6000 latu, stāstīja Sadovskis.

Laikraksts šobrīd neiznāk un laikraksta runasvīrs nevarēja prognozēt, kad tas atkal varētu notikt. "Mēs atdosim visu tehniku tikai tad, kad mums tiks nomaksāts parāds," sacīja Sadovskis.

Viņš arī pieļāva - ja parāda nomaksāšana ievilksies, tad biroja tehniku vajadzēs atdot ar tiesas lēmumu. Turklāt Sadovskis neizslēdza iespēju par laikraksta likvidāciju.

Savukārt izdevējs Liepiņš atteicās no jebkādiem komentāriem.

Darbiniekiem Liepiņš esot skaidrojis, ka naudas trūkumā ir jāvaino advokāts Ainārs Platacis un tagadējais Daugavpils mērs Rihards Eigims, kuri esot laikraksta "Domas" īpašnieki, teikts laikraksta paziņojumā presei.

Uzņēmumu reģistra datu bāzē Internetā teikts, ka 100% uzņēmuma pieder Liepiņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!