Foto: Publicitātes attēli
Ceturtdien, 15. aprīlī plkst. 16 portāls "Delfi" translēs "Sarunu skolas LAMPA" kārtējo nodarbību: "Netiķete jeb iesaistoša saruna digitālajā vidē".

Pandēmija pilnībā mainījusi mūsu ikdienas saziņas paradumus. Jau vairāk kā gadu kopš esam pārvākušies uz tiešsaistes digitālajām platformām. Lai veidotos patīkama saruna, izdotos iesaistīt un pārliecināt diskusijas dalībniekus, noturētu sevi augstā enerģiskā tonusā, šķiet, darbojas tie paši nosacījumi, kas "dzīvajā". Tomēr ne gluži. Ekselencei virtuālajā vidē nepieciešamas jaunas komunikācijas prasmes un iemaņas - sākot no savas "video telpas" iekārtošanas, beidzot ar TV šova vadītaja cienīgiem aktiermeistarības trikiem. Tā ir "digitālās retorikas māksla", kas ir jātrenē.

Sarunu skolas LAMPA nodarbībā būs iespējams:
• Uzzināt, kādi ir komunikācijas priekšnoteikumi digitālajā vidē – kā būt enerģiskam un pārliecinošam?
• Iesaistoša saruna un dialogs - kā veidot patiešām efektīvu saikni ar diskusijas dalībniekiem, kā noturēt uzmanību?
• Noteikt savu tiešsaistes komunikācijas reitingu un saņemt praktiskus ieteikumus, ko iespējams uzlabot jau šodien.

Pasākumā piedalīsies Dagnija Lejiņa, kurai ir daudzu gadu pieredze stratēģiskās komunikācijas vadības jomā. Viņa vada reputācijas vadības kompāniju "Lejiņa & Partneri", izveidojusi publiskās runas institūtu "Oratore", šogad kopā ar domubiedriem dibinājusi sieviešu ekonomiskās spēcināšanas (women economic empowerment) organizāciju "Novatore".

"Sarunu skola LAMPA" ir praktisku nodarbību cikls, kas norisinās kopš 2018. gada un kuru laikā ikviens var gūt praktiskas iemaņas labākai saskarsmei ar līdzcilvēkiem.

Sākot ar 2021. gada pavasari "Sarunu skola LAMPA" uzsāk sadarbību ar portālu "Delfi", nodarbībām kļūstot pieejamām "Delfi Tiešraižu" sadaļā. Sarunu skolu LAMPA atbalsta "Tele2" un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!