Foto: morgueFile

Pirmdien pa dienu Jūrmalas policijas darbinieki saņēma informāciju, ka no kādas braucošas automašīnas ir izmest divi kaķēni, no kuriem viens ir gājis bojā. Par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem sākts kriminālprocess un policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus, portālu “Delfi” informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš pastāstīja, ka 29.oktobrī ap pulksten 11kāds iedzīvotājs, braucot pa Dubultu prospektu virzienā no Majoriem uz Kauguriem, pamanīja, ka no priekšā braucošās automašīnas viens pēc otra tiek izmesti divi kaķēni. Aculiecinieks apturēja braucošo automašīnu, taču tās vadītājs par savu rīcību neko nepaskaidroja un aizbrauca no notikuma vietas vēl pirms ieradās policija.

Notikuma vietā Jūrmalas policijas darbinieki atrada viena kaķēna līķi un sāka kriminālprocesu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, ja tas izdarīts publiskā vietā un dzīvnieks ir gājis bojā. Otru kaķēnu policijas darbinieki vēl meklē.

Šobrīd policija meklē iespējamās vainīgās personas un aicina atsaukties ikvienu notikušā aculiecinieku, kā arī ikvienu, kuram ir kāda informācija par šī nozieguma izdarīšanu, zvanot pa tālruņu numuru 67075111 vai 110.

Policija arī pateicas iedzīvotājam, kas ziņoja par notikumu un mēģināja aizkavēt iespējamo vaininieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!