Foto: flickr.com

Visas pasaules bērnu un arī pieaugušo iemīļoto filmu Harijs Poters zvaigznes Emmas Vatsones 18. dzimšanas dienas svinības izbojājis paparaci pūlis, turklāt kāds izvirtis fotogrāfs notēmējis savu objektīvu zem viņas svārkiem.

Pagājušā gada aprīlī britu aktrise bija sarīkojusi krāšņu ballīti par godu savai dzimšanas dienai, kas viņas dzīvē ieviesa vērā ņemamas pārmaiņas - sasniedzot pilngadību, viņa beidzot ieguva tiesības rīkoties ar saviem desmit miljoniem sterliņu mārciņu (7,78 miljoniem latu).

Taču Vatsones prieku par jautro ballīti ātri vien sabojāja paparaci, kas, atklājuši viņas atrašanos vietu, steidzās izmēģināt laimi un iemūžināt jaunieti reibumā. Taču fotogrāfu uzmācība pacēlās jaunā piedauzības līmenī - kāds no viņiem centās uzņemt visai intīmu kadru.

"Tas bija diezgan grūti, kad man apritēja 18. Es sapratu, ka vienas nakts laikā esmu kļuvusi par medījumu objektu. Pilsētas centrā man bija ballīte, un visās malās bija pilns ar fotogrāfiem, kas centās iegūt kadru, kur es izskatos piedzērusies, ko es nebūt negrasījos darīt. Man nav jādzer, lai labi pavadītu laiku," aktrise pavēstīja britu laikrakstam Daily Mail.

"Pats pretīgākais sākās tad, kad viens fotogrāfs nogūlās zemē, lai notēmētu savu objektīvu zem maniem svārkiem. Kad no rīta pamodos, jutos kā izvarota. Tas nav tas, ko es savā dzīvē vēlējos."

Vatsone ir sašutusi par to, ka paparaci var tikt sveikā par šādām nepiedienīgām darbībām, un apgalvo, ka iesūdzētu viņus tiesā, ja varētu.

"Es visu laiku domāju, ja tas notiktu dienu ātrāk, šie cilvēki būtu mēslos līdz ausīm," piebilda aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!