Foto: LETA
Ar nākamo gadu stāsies spēkā 64 jauni likumi vai izmaiņas tajos un 53 Ministru kabineta noteikumi, informē valsts oficiālais izdevums "Latvijas Vēstnesis".

30.decembrī nāca klajā oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" papildu laidiens ar trim oficiālajām publikācijām, noslēdzot 2020.gada oficiālo publikāciju izziņošanu. Līdz ar to ir noslēgts to tiesību aktu saraksts, kas stāsies spēkā 2021.gada 1.janvārī.

Savukārt 43 tiesību akti, sākoties 2021.gadam, spēku zaudēs.

Kopumā 2020.gadā iznākuši 412 "Latvijas Vēstneša" laidieni ar tiesību aktiem, oficiālo informāciju un paziņojumiem. Lai ārkārtējās situācijas laikā nodrošinātu tiesību aktu tūlītēju publicēšanu, vienas dienas laikā ir iznākuši pat četri oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" papildu laidieni.

Šogad oficiālajā izdevumā publicēti 3830 tiesību akti un oficiālā informācija, tostarp 283 likumi vai to izmaiņas, 833 valdības noteikumi vai to izmaiņas, 87 166 oficiālie paziņojumi.

Vairums no 161 oficiālā izdevuma papildu laidiena šogad iznāca, lai operatīvi publicētu ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldību un seku pārvarēšanu saistītos tiesību aktus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!