Foto: LETA

Ilggadējā "Vienotības" biedre Ilma Čepāne izstājusies no partijas valdes, sestdien vēstīja "LNT Ziņas".

Čepāne no politiskā spēka valdes izstājusies piektdien. Viņa par to atstājusi paziņojumu partijas birojā. Ar pašu Čepāni raidījumam sestdien neizdevās sazināties.

Čepāne "Vienotības" valdē tika ievēlēta kongresā 2014. gada decembrī, bet viņa bijusi partijas valdē arī iepriekš - no 2011. gada nogales līdz 2012. gada decembrim.

Patlaban "Vienotības" valdē darbojas partijas līdere Solvita Āboltiņa, Ministru prezidente Laimdota Straujuma, bijušais Eiropas Savienības attīstības komisārs Andris Piebalgs, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Eiropas Parlamenta (EP) deputāti Krišjānis Kariņš un Artis Pabriks, bijušais satiksmes ministrs Anrijs Matīss, finanšu ministrs Jānis Reirs, Saeimas deputāti Kārlis Šadurskis, Aleksejs Loskutovs, Andrejs Judins, Edvards Smiltēns, Satiksmes ministrijas parlamentārā sekretāre Karina Korna, kā arī Finanšu ministrijas parlamentārais sekretārs Arvils Ašeradens.

Jau ziņots, ka šovasar no partijas valdes izstājās arī EP deputāte Sandra Kalniete.

Kā zināms, kopš "Vienotības" pārstāves, Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas demisijas partijas biedriem ir domsarpības par nākamo Ministru prezidenta amata kandidātu. "Vienotības" vadība augstajam postenim izvirzījusi partijas līderi Solvitu Āboltiņu, bet ne visi politiskā spēka pārstāvji atbalsta šo lēmumu, ziņo raidījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!