Krievijas nacionālboļševiks Anatolijs Tišins Latvijas presē publicēto par Krievijas kreisi radikālo organizāciju plāniem rīkot Latvijā ekstrēmistiskas akcijas vērtē kā "dezinformāciju, blēņas un muļķības".
"Man ir tik daudz darba organizācijas vadībā, ka mana izbraukšana no Maskavas vienkārši nav iespējama," sarunā ar BNS sacīja Tišins, komentējot "Neatkarīgās Rīta Avīzes" (NRA) publikāciju.

Viņš uzsvēra, ka negatavojas doties uz Latviju un neplāno tur rīkot nekādas akcijas un šādas akcijas negatavojas organizēt arī viņa atbalstītāji.

Laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze" pirmdien, atsaucoties uz Krievijas Federālā drošības dienesta (FDD) ziņojumu, vēsta, ka trīs ekstrēmisti, iespējams, A.Tišins, K.Koļesņikovs un I.Šamazovs, Latvijā plānojot ieņemt kādu administratīvu ēku Rīgā un to neilgu laiku noturēt, lai piesaistītu masu informācijas līdzekļu uzmanību organizācijas darbībai.

Šo informāciju Krievijas FDD caur Krievijas Ārlietu ministriju esot nodevis Latvijas Ārlietu ministrijai. Laikrakstā nav teikts, kādā organizācijā darbojas tās minētie ekstrēmisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!