Latvijas pārtikas lielveikalos visvairāk pārdotie izstrādājumi laikā no 2003.gada jūlija līdz šā gada jūnijam bijuši "Aldara Pilzenes" alus, biezpiena sieriņi vaniļas "Kārums", cigaretes "L&M SBL", sagrieztā "Mājas maize" un Rakveres cīsiņi, liecina žurnāla "Supermārkets" apkopotie dati.
Žurnāls apkopojis arī datus par lielveikalu piegādātājiem un noteicis 2003.gada lielākos piegādātājus, visstraujāk progresējošos piegādātājus un piegādātājus, kuri ir līderi vadošajās pārtikas izstrādājumu kategorijās.

Par lielākajiem piegādātājiem atzīti uzņēmumi "AV&D", "Karsten Latvian", "Cido loģistika", "Avers centrs", "Aldaris", "Rīgas piena kombināts", "Greis", "Unifeks", "Laima" un "Mobil plus ADV". Galveno balvu kā lielākais piegādātājs saņēmusi alkoholisko dzērienu vairumtirdzniecības kompānija "AV&D".

Par trim visstraujāk augošajiem piegādātājiem atzīta "Fazer maiznīca "Druva"", "S Alko" un "Margota". Savukārt par līderiem vadošajās pārtikas izstrādājumu kategorijās laikā no 2003.gada jūlija līdz šā gada jūnijam kļuva "Rīgas piena kombināts", "AV&D", "Rīgas miesnieks" un "Hanzas maiznīcas".

Kā informēja žurnāla "Supermārkets" pārstāvji, lielākie piegādātāji un pārdotākās preces tiek noteiktas pēc pārtikas un ātras aprites preču lielveikalu tīklu "Rimi", "Mego", "Nelda", "Elvi", "top!", "Sky", "Citymarket", "Supernetto", "Beta", "Madara 89" un citu sniegtajiem datiem.

Žurnāls "Supermārkets" ir izdevums pārtikas un ātrās aprites preču mazumtirgotājiem, vairumtirgotājiem un ražotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!