Novembrī Latvijas iedzīvotāju vidū no televīzijas pārraidēm populārākie bija ne tikai seriāli, bet arī valsts neatkarības gadadienas norišu atspoguļošana.
Par to BNS informēja kompānijā “BMF Gallup Media”, kas veikusi aptauju par populārākajiem televīzijas raidījumiem novembrī.

Visvairāk skatītais televīzijas raidījums novembrī bija seriāls “Tiesības mīlēt”, kuru skatījušies 21,3% iedzīvotāju un kuru raida Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT).

Savukārt nākamā visvairāk skatītā parraide bija 18. novembra “Panorāma”, kurā rādīta uguņošana par godu valsts svētkiem — to Latvijas Televīzijas pirmajā programmā (LTV1) novembrī vērojuši 20,1% iedzīvotāju.

Trešajā vietā ir LNT rādītais seriāls “Teksasas reindžers”, kuru vērojuši 18% cilvēku. Savukārt LTV1 raidīto seriālu “Komisārs Reksis” novembrī skatījās 17,1% cilvēku.

15,8% iedzīvotāju novembrī vērojuši LTV1 svētdienas ziņu raidījumus “Panorāma”, bet 15,2% — darba dienu ziņu raidījumu “Panorāma”.

Nākamie populārākie ir LNT rādītais seriāls “Milēdija”, kuru vērojuši 14% iedzīvotāju, un filma “Policijas akadēmija 3”, kuru savukārt novembrī vērojuši 13,9% cilvēku.

LTV1 raidīto izklaidējošo raidījumu “Mini mani” novembrī arī ir vērojuši 13,9% iedzīvotāju. Bet LTV1 raidīto Latvijas prezidentes Vairas Vīķes — Freibergas uzrunu Latvijas iedzīvotājiem 18. novembrī ir vērojuši 13,7% cilvēku.

Populārāko desmit raidījumu vidū sešus radījumus rāda LTV1, bet četrus LNT.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!