Ir noskaidroti Rīgas mazo vokālistu konkursa "Cālis 2003" laureātu vārdi, informēja Rīgas domes Kultūras pārvaldes Informācijas nodaļa.
Vidzemes priekšpilsētā par dziedošo "cāli" kļuva Daniela Bergmane, kuras pedagogs ir Gunta Stade, Centra rajonā - Rebeka Patrīcija Helmane, kuras pedagogs ir Inita Malnača, Zemgales priekšpilsētā - Selīna Paula Sproģe, kuras pedagogs ir Māra Blāķe.

Dziedošie "cāļi" Ziemeļu rajonā bija Elīna Saveļjeva, kuras pedagogs ir Ilze Dubere, Latgales priekšpilsētā - Dāvis Apalītis, kura pedagogs ir Solveiga Apalīte, Kurzemes rajonā - Arta Kaņķele, kuras pedagogi ir Vita Siliņa un Edīte Putniņa.

Konkursā aicināti piedalīties bērni līdz piecu gadu vecumam. Katram konkursa dalībniekam bija jādzied divas dziesmas, no kurām vienai jābūt latviešu komponista dziesmai vai latviešu tautasdziesmai.

Minētie seši bērni pārstāvēs Rīgu televīzijas konkursā "Cālis 2003", kas notiks 12. un 13.aprīlī. Mātes dienā, 11.maijā, Rīgas rajonu un priekšpilsētu konkursu laureāti un pirmās vietas ieguvēji dziedās koncertā kultūras un atpūtas centrā "Imanta".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!