Foto: DELFI
Portāla "Delfi" izsludinātā vasaras konkursā, kurš norisinājās sociālajā tīklā "Facebook", sīvā konkurencē uzvarējis un galveno balvu – smalku ceļazīmi uz Kipru divām personām no "Vanilla Travel" – ieguvis Kaspars Eniņš.

Kaspars konkursā savāca 230 punktus. Viņš ir brīvmākslinieks, radošās darbības pārstāvis, kurš paspējis pastrādāt arī televīzijā. Pats sevi Kaspars raksturo kā "brīvmākslinieku ar žurnālista izglītību un mūziku sirdī". Šobrīd Kaspars uzņem dokumentālo filmu par bezpajumtnieku dzīvi, tāpēc kopā ar vēl trim līdzīgi domājošajiem astoņas nedēļas dzīvo uz ielas. Brīvajos brīžos viņš nododas grāmatu lasīšanai.

"Patīk tā foršā sajūta, ka vari vakarā apsēsties ar savu tēju un kafiju un šķirt, šķirt un šķirt, nevis iPados burtiņus ripināt pa ekrānu," nosaka Kaspars.

Izrādās, ka Kaspars sākumā nemaz nezinājis, ka vinnējis ceļojumu, tāpēc šī ziņa viņam nāca kā liels, bet patīkams pārsteigums. "Mikroblogošanas vietnē "Twitter" viens paziņa rakstīja: "Nu ko, brauksi uz Kipru?" Es viņam pārjautāju, vai viņš nav nedaudz sajucis – kādu Kipru? Pēc tam viņš man atsūtīja linku. Sākumā savam vārdam paskrēju garām, bet pēc tam kādas trīs minūtes pasēdēju un sapratu, ka jā – ir, " savas sajūtas atceras Kaspars.

Kiprā Kaspars vēl nav bijis un pārsvarā citas valstis apmeklējis darba darīšanās, tāpēc šāds laiks ceļojums būs patīkama atpūta. Līdzbraucējs gan vēl nav zināms. "Būs laikam konkurss jātaisa," atjoko Kaspars.

Konkursa mehānisms bija pilnībā automatizēts. Lai uzvarētu bija jāpiesaista pēc iespējas lielāku daudzumu 'fanu' "Delfi" lapai sociālajā tīklā "Facebook". Par katru piesaistīto cilvēku dalībnieks saņēma vienu punktu. Uzvarētājs varēja iegūt nedēļu ilgu ceļojumu uz Kipru divām personām ar apmešanos elegantā pieczvaigžņu viesnīcā, kuru no "Vanilla Travel" piedāvātā saraksta Kaspars varēs izvēlēties pats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!