Foto: DELFI
Remontdarbu laikā pie Slāvu pārvada virs dzelzceļa lietavu dēļ noticis noslīdējums, tāpēc tuvākās diennakts laikā daļēji būs ierobežota satiksme, portālu "Delfi" informēja a/s "Dienvidu tilts".

Foto galerija

Tās pārstāve Jeļena Mariševa portālu "Delfi" informē, ka piektdien aptuveni uz 24 stundām būs slēgta viena braukšanas josla uz Slāvu pārvada pār dzelzceļu virzienā no Krasta ielas uz Slāvu rotācijas apli.

"Braukšanas josla bija jāslēdz, lai veiktu esošā uzbēruma nostiprināšanu. Šīsnedēļas spēcīgā lietus rezultātā uzbērumā sāka veidoties grunts izskalojums. Lai tas neizplatītos tālāk līdz brauktuvei (lai izskalojumu novērstu un tas neapdraudētu satiksmes dalībniekus), tika pieņemts lēmums to remontēt nekavējoties. Remontdarbi novērsa izskalojuma tālākas izplatīšanās iespēju un ceļa iesēduma veidošanos," skaidro uzņēmums.

Patlaban izskalojums jau ir aizpildīts ar betonu, tomēr joslu varēs atvērt braukšanai ne ātrāk kā sestdienas pēcpusdienā.

Tādējādi remontdarbu laikā piektdien un sestdien autotransporta kustība virzienā uz Slāvu rotācijas apli remontdarbu veikšanas zonā ir organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Virzienā no Slāvu rotācijas apļa uz Krasta ielu satiksmes organizācija nav mainīta un norit pa divām braukšanas joslām.

Uzņēmums atzīst, ka sākotnēji nolemts neslēgt vienu braukšanas joslu piektdien intensīvās satiksmes dēļ. Tomēr vēlāk speciālisti atzinuši, ka tas ir jādara, lai autovadītāji būtu drošībā. Būvdarbu veicēji izsaka cerību, ka autovadītāji pret notikušo izturēsies ar sapratni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!