Foto: Publicitātes foto
Uz remontdarbu laiku ir veiktas būtiskas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) pirms krustojuma ar autoceļu Ulbroka–Ogre notiek būvdarbi, tāpēc šajā posmā satiksme tagad tiek organizēta pa vienu ceļa joslu un var būt īpaši palēnināta.

Tranzīta transportam un vietējiem iedzīvotājiem tiek ieteikts izmantot citus maršrutus. Tāpat autovadītājiem jāievēro ceļu satiksmes noteikumus būvdarbu posmos, un nevajadzētu braukt pie sarkanā luksofora signāla.

Ja būvdarbu zonā netiek ievēroti luksofora signāli, tas var novest gan pie ceļu satiksmes negadījumiem, gan izraisīt sastrēgumus. Pretimbraucošajiem automobiļiem satiekoties būvdarbu zonā ne vienmēr ir iespējams izmainīties, jo būvniecības laikā brauktuves tiek sašaurinātas un satiksme notiek tikai pa vienu joslu, norāda LVC.

Tieši tamdēļ, ka netika ievēroti ceļu satiksmes noteikumi un luksoforu signāli būvdarbu posmā, otrdienas vakarā uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā bija izveidojies ievērojams sastrēgums. Lai risinātu radušos situāciju, būvniekiem tika uzdots piesaistīt satiksmes regulētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!