Trešdien, 18.augustā no plkst. 12.00 – 16.00 Vērmanes parkā iepretim partiju apvienības "Vienotība" birojam jauniešu kustība "Vienota Latvija" rīkos protesta akciju "Kam tici, kam nē!". Akcijas mērķis ir parādīt sabiedrībai "Vienotības" piekopto divkosīgo un melīgo politiku, kas ir novedusi Latvijas valsti pilnīgā atkarībā no starptautiskajiem aizdevējiem. Akcijā piedalīsies apmēram 30 "Vienota Latvija" aktīvistu.

Protesta laikā "Vienota Latvija" izliks stendus ar partijas "Jaunais Laiks" solījumiem pirms 2006.gada 9.Saeimas vēlēšanām, kuri līdz pat šim laikam nav izpildīti. Tāpat akcijas norises vietā garāmgājējiem tiks dalīti parodijas bukleti "Vienotības" bērnišķīgajai reklāmas kampaņai – "Izvēlies savu premjeru". Piketa laikā "Vienota Latvija" cilvēkiem piedāvās aizraujošu pārsteiguma atrakcija, kura noteikti uzlabos rīdzinieku garastāvokli.

"Vai par šādu dzīvi mēs balsojām pirms četriem gadiem? Šis ir jautājums, kuru katrs no mums šodien sev uzdod arvien biežāk. Kārtējo reizi pirms vēlēšanām mēs dzirdam daudz skaistu solījumu par labāku dzīvi. Mēs vēlamies parādīt sabiedrībai, ka pašreizējā premjera partiju apvienība "Vienotība", slēpjoties aiz mistiskiem skaitļiem par ekonomikas atlabšanu, ir melojusi un melo sabiedrībai. Mēs esam pārliecināti, ka "Vienotības" solījumi pirms 10.Saeimas vēlēšanām ir nekas vairāk kā ēsma priekš vēlētājiem, nevis konkrēts rīcības plāns kā izvest valsti no krīzes. Arī populismam ir savas robežas un "Vienotība" šīs robežas ir pārkāpusi, tāpēc "Vienota Latvija" darīs visu nepieciešamo, lai cilvēki ieraudzītu "Vienotības" patiesos mērķus, kuriem nav nekāda sakara ar šīs valsts attīstību un ekonomisko izaugsmi" norāda "Vienota Latvija" līderis Eduards Svatkovs.

"Vienota Latvija" aicina visu rīdziniekus apmeklēt minēto pasākumu, lai katrs varētu izdarīt savus secinājumus un iespējams arī atklāt ko jaunu priekš sevis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!