Foto: LETA
Bijusī laikraksta "Neatkarīgā Rīta Avīze" ilggadējā galvenā redaktore Anita Daukšte turpmāk strādās "Rīga TV24".

"Rīga TV24" sāk raidījumu ciklu "Teorija & Prakse", kura mērķis ir analizēt un diskutēt par valsts un sabiedrības attīstības scenārijiem vīrusa COVID-19 pandēmijas izraisītās krīzes laikā un pēckrīzes periodā, portālu "Delfi" informēja telekanālā.

Saruna par valdības, Saeimas un citu lēmējinstitūciju pieņemto likumu, lēmumu un noteikumiem notiks diskusijas formātā, pieaicinot gan lēmumu pieņēmēja, gan izpildītāja pārstāvi un apspriežot gan lēmumu un tā izveidoto situāciju, gan diskutējot par iespējamo kļūdu novēršanu un situācijas tālāko attīstību.

Jauno raidījumu vadīs žurnāliste Anita Daukšte. Viņa uzsver, ka tas ir liels izaicinājums – veidot diskusiju par lielo nezināmo – līdz šim nepiedzīvotas krīzes pārvarēšanu Latvijā un kā tā ietekmēs mūsu turpmāko dzīvi.

"Vīrusa COVID-19 krīze nolikusi mūs lielā nezināmā priekšā: kā dzīvosim turpmāk? Vai pastāv teorijas, kā atguvušies ļaudis un valstu ekonomikas pēc nozīmīgiem satricinājumiem? Un kā tās tiek realizētas praksē? "Gribēja, kā labāk, sanāca kā vienmēr" – vēsta tautas gudrība. Vai tāda ir nolemtība, kas skars arī Latviju? – šie ir jautājumi, uz kuriem atbildes meklēs raidījums," citēta Daukšte.

"Līdz šim RīgaTV 24 komandai ir pievienojušies vairāki spēcīgi žurnālisti, kas iepriekš strādājuši rakstošajos medijos, piemēram, Armands Puče, Māris Zanders, Arno Jundze, Kārlis Streips un tagad arī Anita Daukšte pievienojas komandai un ir gatava mest sev izaicinājumu un iziet no savas komforta zonas. Ceram uz veiksmīgu un ilggadēju sadarbību!" prieku par žurnālistes pievienošanos komandai neslēpa RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš.

Pirmais cikla raidījums būs "Rīga TV24" ēterā būs vērojams 23.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!