Foto: DELFI
Ceturtdien pēcpusdienā asfalts pie Ogres novada domes iebrucis, jo zem tā ir plīsis ūdensvads un ūdens izskaloja celiņa pamatus, vēsta "Ogres Fakti".

Ogres novada domes preses dienests pavēstījis, ka avārijas posmā izvietots vecais ūdensvads, kas nav izturējis spiedienu un pārplīsis. Spiediena svārstības ūdensvadā saistītas ar traucējumiem elektroapgādē.

Pašvaldības aģentūras "Mālkalne" komunālais dienests ūdensvada bojājumus novērsis.

Veloceliņa iegruvums neietekmēja satiksmi Brīvības un Tīnūžu ielā, arī ūdensvada avārijas un tās seku novēršanas laikā autotransporta kustība netiks slēgta.

Ūdensvada avārija nav saistīta ar Brīvības ielas rekonstrukciju pagājušajā gadā, ko izpildīja SIA "Binders", un ceļu būves firmai nav jālabo iegruvušais asfalts. Šī avārija nav saistīta arī ar SIA "BMGS" projekta darbiem.

Foto - "ogrenet.lv".

Jau ziņots, ka ceturtdien Ogrē, Tīnužu ielā, pie domes ēkas ūdens sabojājis asfaltu, to pārraujot. Negadījums noticika ap pulksten 16:40 un kopš tā brīža notikuma vietā bija ierobežota satiksme. Ūdens pārrāvuma dēļ uz ceļa izskalotas zem asfalta esošās smiltis, bet daļa velo un gājēju celiņa ir pilnībā iegruvusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!