Foto: Shutterstock

Olaines novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ vasarā netiks slēgtas.

Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā ārkārtējo situāciju, kuras laikā daudzi vecāki ir spiesti izmantot atvaļinājumu, bet vasarā vairs nevarēs to paņemt un pavadīt laiku kopā ar pirmsskolas vecuma bērniem. Lai atbalstītu vecākus, atcelts iepriekš apstiprinātais Olaines novada pirmsskolas izglītības iestāžu "Dzērvenīte", "Magonīte", "Zīle" un "Ābelīte" darba grafiks vasarā.

Tas nozīmē, ka bērni varēs turpināt apmeklēt pirmsskolas izglītības iestādi, kuru viņi apmeklē ikdienā, visu vasaru bez pārtraukumiem. Ieplānotie remontdarbi vasarā notiks paralēli pirmsskolas izglītības iestāžu ikdienas darbam, nodrošinot visas drošības prasības, solīja pašvaldībā.

Llīdz 12.maijam Latvijā saistībā ar Covid-19 pandēmiju izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā aizliegti publiski pasākumi ar cilvēku pulcēšanos. Mācības skolās notiek attālināti, bet bērnudārzos darbojas dežūrgrupas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!