Foto: Privātais ahīvs
Ceļā uz vecvecāku jubileju Signe ar radinieci automašīnā vienkārši pļāpāja. Radiniece pastāstīja, ka vakarā uz brīdi nozudīs, lai veiktu sev injekciju. Tas vajadzīgs, jo viņa plāno ziedot olšūnas.Signe aicināja pastāstīt vairāk. "Es biju sajūsmā! Arī gribēju!" viņa atceras, sazvanīta Gruzijas kalnos brīvdienās.

Signei ir 28 gadi, divu dēlu mamma, dzīvo Ogrē, strādā ar oftalmoloģiju saistītā uzņēmumā Rīgā.Tviterī Signe dalās ar dzīves notikumiem, kas nav ne ar ko īpaši: ar dēliem pie jūras ekspedīcijā, Elīnas loma “Skroderdienās Silmačos” Ogres amatierteātrī, vakcinēšanās ar “faizerīti”, vēlme apgriezt sprandu tiem, kuri nogalina neapbruņotus ukraiņus. Arī pa kādam foto baseinā, guļot rozā pelikāna peldriņķī ar mazu sidra pudelīti rokās. 

Taču Signi īpašu padara 2020. gada 25. septembra ieraksts, ka nolēmusi kļūt par olšūnu donori, cerot, ka kādai sievietei “tas palīdzēs tikt pie ilgi gaidītā bērniņa”. 

Signes izvēli virtuāli paslavēja izglītības ministre Anita Muižniece (K), kura arī savulaik ziedojusi olšūnas. “Delfi” uzrunāta, ministre stāsta, ka nolēma to darīt, jo vairākiem draugiem un paziņām bija grūtības tikt pie bērniņa.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!