Latvijas Reģionu Apvienības (LRA) Saeimas frakcijas deputāti savākuši 10 Saeimas deputātu parakstus, lai pieprasītu finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) un labklājības ministra Jāņa Reira (V) demisiju, informē LRA.

LRA Saeimas frakcijas vadītājs Mārtiņš Bondars to pamato ar haosu nodokļu jomā un pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu. Tāpat viņš ministrus vaino Latvijas uzņēmēju konkurētspējas mazināšanā un mazo uzņēmēju darbības destabilizācijā.

Saeimas deputāti pieprasa arī bijušā finanšu ministra Jāņa Reira demisiju, ņemot vērā, ka jau iepriekšējās valdības laikā tika pieņemti lēmumi, kas bija pretrunā ar Latvijas iedzīvotāju interesēm un iepriekš solīto, skaidro LRA.

Par Reiznieces-Ozolas demisijas pieprasījumu parakstījušies deputāti Bondars, Rihards Melgailis, Juris Viļums, Inga Bite, Nellija Kleinberga, Jānis Ruks, Mārtiņš Šics, Jūlija Stepaņenko, Artuss Kaimiņš, Jānis Ādamsons.

Par Reira demisijas pieprasījumu parakstījušies tie paši deputāti, izņemot Šicu, bet papildus ministra atkāpšanos pieprasa arī Zenta Tretjaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!