Otrdien ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Rīgu, kur kuģa motortelpā bija izveidojies sadūmojums, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz Gāles ielu Rīgā saņemts pulksten 14.53. Kuģa motortelpā bija izveidojies sadūmojums un dega motora dzesēšanas ierīces elektrodzinējs un telpa kopumā 20 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji no kuģa iznesa cilvēku, kurš bija ciets un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Pulksten 18.19 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Ugunsdzēsēji pulksten 11.42 saņēma izsaukumu Ropažu novadā, kur dzīvoklī uz cilvēka bija dedzis apģērbs viena kvadrātmetra platībā. Cietušais tika nodots NMPD mediķiem.

Liesmas nodzēsa pašvaldības policijas darbinieki ar ugunsdzēsības aparātu pirms VUGD ierašanās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega iekrāvējs, sausā zāle, krūmi, piededzis ēdiens, sodrēji dzīvojamo māju dūmvados, atkritumi konteineros, autoservisa telpa un divas vieglās automašīnas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 37 izsaukumu – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!