Foto: LETA
Otrdienas rītā Rīgā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi, savukārt agrā rītā notikuša satiksmes negadījuma dēļ joprojām Ainažu virzienā daļēji bloķēta satiksme uz šosejas Rīga-Ainaži.

Kā vēsta policija, šosejas A1 Rīga-Ainaži 32. kilometrā virzienā uz Ainažiem fūre ar piekabi noslīdējusi grāvī un slēgta satiksme pa vienu joslu Ainažu virzienā. Kā sociālajos tīklos ziņo aculiecinieki, satiksme bijusi slēgta arī otrdienas rītā ap pulksten 9.

Savukārt Rīgā otrdienas rītā uz Akmens tilta bija izveidojies pamatīgs tramvaju sastrēgums, kā arī aculiecinieki ziņoja par trolejbusu sastrēgumiem.

Kā Latvijas Radio izteicies "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis, sastrēgumus radījis Kr. Barona ielas un Raiņa bulvāra krustojumā saplīsis tramvajs. Pirms pulksten 9 satiksme pilnībā atjaunota.

Kā liecina informācija vietnē "Balticmaps.eu", ap pulksten 9 sastrēgumi bija Maskavas ielas pagriezienā uz Slāvu ielu, Gustava Zemgala gatvē, Mūkusalas ielā, Biķernieku ielā, kā arī Raņķa dambī virzienā uz Vanšu tiltu, uz Deglava pārvada, K. Ulmaņa gatvē, Lāčplēša ielā posmā starp Gogoļa un Satekles ielu, Bruņinieku ielā un citviet, kur sastrēgumos nācās pavadīt krietni ilgāku laiku, nekā ierasts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!