Vides filmu studija pabeigusi darbu pie video projekta "Welcome to My Country" izstrādes, kura mērķis ir prezentēt Latviju. Kā informēja Latvijas institūts (LI), video projekta "Welcome to My Country" prezentācija notiks 18.oktobrī Dekoratīvi lietišķās mākslas muzejā.
Vides filmu studija uzvarēja LI konkursā un ieguva tiesības izstrādāt šo projektu. Konkursam bija pieteikušās kopumā piecas studijas - "Studija 2", "Studija 9", "Tele 1", "Form" un Vides filmu studija. Projekta "Welcome to My Country" kopējais budžets ir Ls 7800. Klipa režisors ir Dainis Kļava.

Klipā, kurā skanēs grupas "Prāta vētra" dziesma "Welcome to My Country", autori vēlas atainot Latvijai svarīgas lietas, Latvijas noskaņas. Klipā tiks rādītas gan parādības, kuras ir Latvijai unikālas, gan arī tādas, kas ir atrodamas citur pasaulē. Video projekts būs veidots tā, lai to varētu izmantot vairākus gadus.

Vides filmu studijas producents Uldis Cekuls žurnālistus iepriekš informēja, ka studija ir gatava šāda budžeta ietvaros izstrādāt pat divus klipus - vienam fonā skanēs "Prāta vētras" dziesma, otram - dažādi trokšņi un skaņas.

Klips tiks izplatīts bez maksas ne tikai ārvalstīs pirms Latvijas augstu amatpersonu vizītēm, bet arī Latvijas telekompānijām un pat privātpersonām, kas to varētu parādīt plašākai publikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!