Foto: LETA

Partijai ''Latvijas attīstībai'' (LA) oktobrī pievienojušies vairāki jauni biedri, tajā skaitā aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs, portālu "Delfi" informēja partijas ģenerālsekretāre Jeļena Jesajana.

"Esmu nolēmis aktīvi iesaistīties partijā, ar kuru man ir kopīgs redzējums par Latvijas valsts tālāko attīstību. Man simpatizē LA pārstāvētās klasiski liberālās vērtības, un es ticu, ka šai partijai ir liels potenciāls Latvijas politiskajā arēnā,'' savu lēmumu par pievienošanos ''Latvijas attīstībai'' skaidro Pabriks.

Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs atzīst, ka vienmēr vēlējies redzēt Latviju kā daļu no mūsdienīgas, attīstītas un iekļaujošas Eiropas.

"Ilgtspējīgas izaugsmes pamatā ir spēja rīkoties izšķiroši gan vieglos, gan arī grūtos laikos, saglabājot politisko vīziju par vēlamo mērķi nākotnē. Partija "Latvijas attīstībai" apvieno man simpātisku līdzsvaru starp ideālismu un praktisku rīcībspēju, un es novērtēju tās līdzšinējo darbu ilgtermiņa perspektīvas vārdā, nebaidoties īpaši svarīgos mirkļos rīkoties sabiedrības interesēs. To visspilgtāk apliecina valdībā iesāktās reformas, uzņemoties un veiksmīgi risinot valstiski nozīmīgus jautājumus," saka Ijabs.

Lai aktualizētu nepieciešamību pēc aktīvākas sabiedrības iesaistes politikā, partija "Latvijas attīstībai" jau piekto gadu oktobrī rīko potenciālo biedru mēnesi. Pasākumu cikla mērķis ir iepazīstināt interesentus ar partijas darbu, biedriem un vērtībām.

Biedru piesaistes mēnesis noslēgsies ar partijas "Latvijas attīstībai" ikgadējo kongresu 2. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!