Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, no tiem divi bija gājēji, vēsta Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvji.

Rīgā cietuši trīs cilvēki, no tiem divi gājējs, bet Latgalē viens cilvēks.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četri bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 10, Vidzemē - deviņi, Kurzemē - 10, bet Latgalē 15 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti arī septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas. Rīgas reģionā diennakts laikā apturēts viens dzērājšoferis un narkotikas lietojušais autovadītājs, Zemgalē un Vidzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerti katrā pa vienam šoferim, bet Latgalē un Kurzemē pieķerti katrā pa diviem dzērājšoferiem.

Uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 231 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet astoņus - par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 539 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!