Foto: LETA
Veselības inspekcija (VI) līdz 20.jūlijam pagarinājusi izmeklēšanu par gadījumu, ka Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā tikai pēc mēneša tika atrasts no ārstniecības iestādes izrakstīta pacienta līķis, pastāstīja inspekcijas pārstāve Dace Vīksna.

VI pārbaudi ierosināja maija beigās, bet mēneša laikā vēl nebija saņemts pataloganatomiskās izmeklēšanas un tiesu medicīniskās ekspertīzes slēdziens, tādēļ pārbaudes termiņš pagarināts.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis teica, ka par vīrieša, kas pēc profesijas bija fotogrāfs, nāves apstākļiem policija joprojām turpina izmeklēšanu. Pagaidām nav zināms, kad policija saņems ekspertīžu rezultātus.

Maija beigās medijos plašu rezonansi izraisīja gadījums, ka Stradiņa slimnīcas teritorijā netālu no uzņemšanas nodaļas durvīm tika atrasts mēnesi nogulējis vīrieša līķis. Vīrietis pirms tam bija nokļuvis slimnīcā ar galvas traumu, taču vēlu vakarā no ārstniecības iestādes izrakstīts. Mediķi apgalvoja, ka vīrietis izrakstīšanas brīdī bijis alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!