Foto: AFI
Bijušais pansionāts "Reģi" ceturtdien notikušajā izsolē pārdots par 25 180 latiem. Kopumā šodien pārdoti 17 valsts nekustamie īpašumi par 620 119 latiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pārstāve Daiga Laukšteina.

"Tuvojoties pavasarim, vērojams arī izsoļu dalībnieku aktivitātes pieaugums, jo par vairākiem īpašumiem notika pat vairāksolīšana. "Reģi" tika nosolīti par 25 180 latiem, lai gan bijušā pansionāta sākumcena bija 14 480 latu," sacīja Laukšteina. Pircējs pagaidām netiek atklāts.

Jau ziņots, ka nekustamajā īpašumā "Reģi" naktī uz 2007.gada 23.februāri izcēlās ugunsgrēks, kurā bojā gāja 26 sociālā aprūpes centra iemītnieki.

Par ceturtdien izsolāmo Salacgrīvas novada Ainažu lauku teritorijā esošo "Ainažu kontroles punktu", kā arī Mazsalacas novada Ramatas pagastā esošo "Ruiču muitnīcu" pircēju interese netika izrādīta. Saskaņā ar normatīvajiem aktiem turpmāk tiks lemts par atkārtotas izsoles rīkošanu, sacīja Laukšteina.

Kopā šodien izsolēs, neskaitot "Reģus", izdevās pārdot 17 valsts nekustamos īpašumus par kopumā 620 119 latiem, un tie ir nekustamie īpašumi Daugavpilī, Madonā, Talsos un Saldū, kopīpašumi Rīgā, kā arī neapbūvēti zemes gabali Alūksnē, Rūjienā un Baložos.

Šodien izsolēs kopā tika piedāvāti 57 objekti - valsts nekustamie īpašumi, nekustamā īpašuma valsts domājamās daļas, neapbūvēti zemes gabali un zemes starpgabali, divi robežkontroles punkti un Alsungas novada "Reģi".

Nākamās VNĪ rīkotās izsoles paredzētas 17.martā, kad atkārtoti tiks piedāvāti 52 nekustamie īpašumi, nekustamā īpašuma valsts domājamās daļas, neapbūvēti zemes gabali un zemes starpgabali dažādās Latvijas vietās. Savukārt 31.marta izsolē tiks piedāvāts nekustamais īpašums Vecrīgā, Vaļņu ielā 47.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!