Foto: Shutterstock

Par komercmediju grupas "TV3 Group" Baltijā uzņēmuma SIA "All Media Latvia" vadītāju kļuvis Mindaugs Rakausks, informēja uzņēmumā.

Rakausks jaunajā amatā stāsies 2. martā un turpmāk vadīs TV kanālu, radio un digitālo mediju portfeli. Kristians Antings turpinās vadīt "TV3 Group" Baltijā.

Rakausks līdz šim strādājis "TV3 Group" uzņēmumā "All Media Lietuva" par komercdirektoru, kur pārraudzīja reklāmas pārdošanas aktivitātes TV, radio un digitālajiem medijiem. Savas karjeras laikā Rakausks strādājis vairākos vadošos amatos kā pārdošanas un mārketinga vadītājs "Bite Group", "Sorainen" and "Plasta".

Antings norādīja, ka ir gandarīts, ka Rakausks pieņēmis piedāvājumu vadīt TV, radio un digitālos medijus Latvijā. Viņa pieredze mediju un telekomunikāciju nozarēs un ievērojamie rezultāti, viņaprāt, būšot liels ieguvums "TV3 Group" darbībai un attīstībai Latvijā.

Savukārt Rakausks uzsvēra, ka ir priecīgs pievienoties "TV3 Group" komandai Latvijā, paužot pārliecību, ka TV3 esot ietekmīgākais mediju zīmols valstī. Viņa uzdevums būs attīstīt un nostiprināt TV3 pozīcijas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!