Foto: Publicitātes foto

Apvienības "Attīstībai/Par!", ko veido politiskās partijas "Latvijas attīstībai", Kustība "Par!" un "Izaugsme", pārstāvju sapulcē, par līdzpriekšēdētājiem ievēlēti veselības ministrs Daniels Pavļuts un VARAM ministrs Artūrs Toms Plešs, portālu "Delfi" informēja apvienībā.

Apvienības pārstāvji neklātienē tikās, lai ievēlētu līdzpriekšsēdētājus, apstiprinātu jauno valdes sastāvu, kā arī Ētikas un Revīzijas komisiju locekļus. Pārstāvju sapulce ir augstākā lemtspējīgā institūcija apvienībā, un tā tiks sasaukta reizi mēnesī, lai pārrunātu apvienību pārstāvošo ministriju - Veselības, Aizsardzības, Iekšlietu un VARAM - aktualitātes, kā arī Saeimas deputātu darba kārtību.

Apvienības "Attīstībai/Par!" valde darbosies sekojošā sastāvā - Artūrs Toms Plešs, Daniels Pavļuts, Marija Golubeva, Artis Pabriks, Ivars Ijabs, Andris Skride, ​​Vita Anda Tērauda, Inese Voika, Juris Pūce, Mārtiņš Bondars, Edgars Jaunups, Dace Bluķe, Pēteris Viņķelis.

Ētikas padomē ievēlēti - Ģirts Jankovskis, Jāna Jēruma Grīnberga, Dace Bargā, Agris Bojārs un Ineta Romanovska. Savukārt Revīzijas komisijā strādās Anna Bendika, Sanita Kalniņa un Lorenss Purmalis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!