Mūsu «7punkti»:
1. Aizstāvēsim Latvijas ekonomiskās intereses. Latvijas ražotāju aizsardzība. Aktīva pretestība lielām starptautiskām «haizivīm», nacionālās ekonomikas rijējiem.

2. Visiem eiropiešiem jābūt vienādas pilsoniskās un politiskās tiesības. Nekādas dalīšanas uz «titulnācijām» un «netitulnācijām». Latvijas krieviem jābūt tādas pašas tiesības, kas ir Eiropas Savienības pilsoņiem.

3. Panāksim, lai Eiropas Parlaments pieņemtu rezolūciju, kas uzliktu Latvijas valstij pienākumu atrisināt Latvijas nepilsoņu problēmu stingri nosacītājā izpildes laikā – 3 gadi. Latvijā ir 360 000 nepilsoņu; mūsu lozungs: «360 000 - par 36 mēnešiem!». Nekādu eksāmenu, nekādu iepriekšēju nosacījumu.

4.Palīdzība Latvijas iedzīvotājiem to tiesību aizstāvēšanā Eiropas Cilvēka Tiesību tiesā.

5. Panāksim, lai Latvija pilnā apjomā ratificētu Eiropas sociālu hartu, kas ļauj efektīvi aizsargāt maznodrošināto cilvēku tiesības. Pašlaik Latvijas valdība atsakās izpildīt tādus Hartas punktus, kā tiesības uz taisnīgu darba apmaksu, bērnu un jaunatnes tiesības, invalīdu tiesības.

6. Kopā ar citām progresīvām Eiropas partijām mēs cīnīsimies ar finansiālās oligarhijas bezkontroli, kas nes galveno atbildību par pasaules krīzi. Mēs esam pret slepenību, kas tin daudzmiljardu finansiālus darījumus. Visiem lieliem naudas pārvietojumiem jābūt caurspīdīgiem (atvērtiem) sabiedrībai un masu informācijas līdzekļiem.

7. Ierobežot ASV militārās ambīcijas Eiropā. Cīnīsimies pret amerikāņu sistēmas PRO izvietojumiem Čehijā un Polijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!