Saistībā ar mīklaino negadījumu, kas trešdien notika ar policijas aizturēto Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta darbinieku Edgaru Gulbi, tiks veikta dienesta izmeklēšana, portālam "Delfi" pastāstīja iekšlietu ministrs Ivars Godmanis.
Ministrs atturējās no plašākiem komentāriem, taču teica, ka sazināsies ar atbildīgajiem policijas darbiniekiem un rosinās viņus noskaidrot negadījuma apstākļus.

Aizdomās par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes priekšnieka Vladimira Vaškeviča automašīnas dedzināšanas mēģinājumu aizturētais Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta darbinieks Edgars Gulbis trešdien pagaidām mīklainos apstākļos uz Salu tilta, Rīgā izkritis no policijas automašīnas un iegāzies Daugavā.

No Daugavas vīrieti izvilkuši glābšanas dienesta darbinieki. Viņš ar smagām traumām nogādāts Gaiļezera slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Policija šo negadījumu traktējot kā Gulbja bēgšanas mēģinājumu, taču gan viņa draudzene Iveta Šteina, kas braukusi automašīnā aiz Gulbja konvojētājiem, gan Ogurcovs ir pārliecināti, ka vīrietis no automašīnas, visticamāk, ir izgrūsts.

Pats Gulbis pagaidām nekādus paskaidrojumus nav spējīgs sniegt, jo viņam pēc notikušā ik pa laikam novērojami apziņas traucējumi.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis ir uzaicinājis policijas vadību un iekšlietu ministru uz tikšanos, lai saņemtu paskaidrojumus par notikušo, informēja premjera preses sekretārs Arno Pjatkins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!