Foto: DELFI
VSIA "Latvijas Jūras administrācija" dalībnieku ārkārtas sapulcē par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju ievēlēts konkursa rezultātā izraudzītais līdzšinējais kompānijas valdes priekšsēdētājs Jānis Krastiņš, informēja Satiksmes ministrijā.

Konkurss uz Latvijas Jūras administrācijas valdes priekšsēdētāja amatu tika izsludināts saistībā ar to, ka Krastiņa pilnvaras beidzās 2021. gada 29. decembrī.

Krastiņš Latvijas Jūras administrācijas valdes priekšsēdētāja amatu ieņem kopš 2010. gada. Krastiņš ir arī Eiropas Jūras drošības aģentūras padomes loceklis.

Latvijas Jūras administrācijā Krastiņš strādā kopš 2001. gada, ieņemot gan hidrogrāfijas dienesta vadītāja amatu, gan valdes locekļa amatu. Krastiņš strādājis arī Ventspils brīvostas pārvaldē, ieņemot inženiera-hidrogrāfa un Jūras kanāla dienesta priekšnieka amatus.

Latvijas Jūras administrācija ir Satiksmes ministrijas pārraudzībā esoša iestāde, kas atbilstoši normatīviem, starptautiskajām tiesību normām un savai kompetencei jūrlietās veic Jūrlietu pārvaldes un Jūras drošības likumā noteiktās funkcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!