Foto: F64

Par partijas "Progresīvie" ģenerālsekretāru politiskā spēka valde ir apstiprinājusi Miroslavu Kodi, informē partijā.

Kodis no 2003. līdz 2014.gadam strādāja Latvijas Televīzijas ziņu dienestā. Līdz šim partijā viņš darbojies komunikācijā un Ārpolitikas darba grupas līdzvadīšanā. Kodis vada savu ceļojumu uzņēmumu SIA "Easy Travel Latvia" un ir Latvijas Eirovīzijas fanu kluba prezidents.

"Miroslavs mums jau ilgi ir pazīstams kā pieredzējis, profesionāls žurnālists. Partijai ir liels gandarījums, ka cilvēks, kurš lieliski pārzina Latvijas politisko vidi un tās bieži vien apšaubāmo reputāciju, ir izvēlējies tieši mūs kā partiju, kas spēj to izmainīt. Mums ir pārliecība, ka Miroslavs kā ģenerālsekretārs palīdzēs mums augt un sasniegt jaunus augstumus,” izteikusies partijas līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa.

Kodis par prioritātēm uzskata iespējamās Rīgas domes vēlēšanas un partijas izaugsmi reģionos. "Partijai ir stipra un profesionāla Rīgas komanda, un man nav šaubu par "Progresīvo" iekļūšanu Rīgas domē. Mums ir potenciāls sasniegt desmit vietas, mēs darīsim visu iespējamo, lai tās nopelnītu, turpinot uzrunāt rīdziniekus ar mūsu pilsētvides, zaļajām un sociālajām idejām," sacījis Kodis, "bet ar to mums nepietiek, jo ir svarīgi, lai progresīvas un zaļas idejas tiktu realizētas arī citās Latvijas pilsētas un reģionos. Tāpēc viens no maniem uzdevumiem ģenerālsekretāra amatā ir jauno biedru piesaiste un partijas reģionālo nodaļu izveidošana un attīstība, protams, domājot par nākamgad plānotajām pašvaldību vēlēšanām."

Iepriekš partijas ģenerālsekretāra funkcijas pildīja Roberts Putnis, kurš darbojās arī kā partijas vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!