Par "Radio SWH" jauno vadītāju kļuvis Jānis Šipkēvics, kurš līdz šim bija "Radio SWH" programmu direktors, sestdien raksta laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze".
Līdzšinējais "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš nolēmis ne tikai beigt biznesu šajā jomā, bet arī pamest uzņēmuma vadītāja krēslu jau 21.jūlijā, pārdodot savas uzņēmuma akcijas.

Liepiņš skaidro, ka tāds arī bijis mērķis, šā gada jūnijā uzņēmumu pārdodot īru kompānijai "Communicorp Group". Jau tad "Radio SWH" vadītājs uzrakstījis atlūgumu, bet saskaņā ar līgumu viņa kā valdes priekšsēdētāja pienākumi beigušies tikai 1.novembrī.

Laikraksts ziņo, ka jaunie īpašnieki centušies saglabāt līdzšinējo kolektīvu, kas viņiem arī izdevies, tikai Liepiņš atteicies no piedāvājuma arī turpmāk vadības grožus turēt savās rokās.

"Es nevienu brīdi neesmu gatavojies strādāt pie kāda cita, un 1.novembrī beidzās mans kā valdes priekšsēdētāja termiņš. Man bija jānostrādā saskaņā ar līgumu noteikts laika posms, un ar to mans līgums ir finišējis - esmu brīvs cilvēks. Esmu no brīva prāta beidzis darbošanos mediju vidē," sacījis Liepiņš.

Viņš norādījis, ka "Radio SWH" 15 gadu pastāvēšanas laikā savus plānus šajā jomā ir ļoti veiksmīgi izpildījis, tāpēc nolēmis pievērsties sirdij tuvākām lietām, piemēram, rakstīt mūziku.

Laikraksts norāda, ka turpmākā radio vadība uzticēta Šipkēvicam, taču jaunais boss savu amatu un situāciju pagaidām nekomentēja, norādot, ka vispirms vēlas parunāt ar kolektīvu, kam oficiāli šie jaunumi vēl nebija paziņoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!