Foto: LETA

Tā kā "Vienotības" pārstāve, vadot Labklājības ministriju (LM), netiek galā ar pienākumiem un izvirzītajiem uzdevumiem, tad ir laiks atbildību par šo jomu uzņemties nacionālai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), šodien nacionālās apvienības kongresā uzsvēra deputāts Imants Parādnieks.

Viņš arī pauda viedokli, ka VL-TB/LNNK mērķtiecīgi tiks galā ar tiem demogrāfijas izaicinājumiem, kas esot absolūta prioritāte valstij. Viņš uzsvēra, ka ir ļoti daudz darāmā, lai nostiprinātu uzticību valsts politikai, radītu pārliecību jaunajos vecākos par rītdienu, un šis esot "pēdējais brīdis, kad varam pagriezt demogrāfijas ratu izaugsmes virzienā".

Vienlaikus Parādnieks norādīja, ka tagad, kad pagājuši vairāk nekā četri mēneši no koalīcijas protokola parakstīšanas par valsts atbalstu dzimstības veicināšanai un ģimenēm ar bērniem, ir ne tikai neizdarības no atbildīgajām ministrijām, piemēram LM un Izglītības un zinātnes ministrijas, bet pat nevēlēšanās ieviest to, par ko bija panākta vienošanās. Politiķis arī uzskata, ka divos gados LM neesot izvirzījusi nevienu iniciatīvu, kas būtiski uzlabotu jauno vecāku labklājību.

Kā ziņots, VL-TB/LNNK šodien pulcējās uz kongresu, kurā runāja un lēma par Saeimas un ministru darbu, par gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, kā arī apvienības redzējumu valsts virzībai tuvākajā nākotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!