Foto: F64
Pagājušajā gadā pārdotākais dienas preses izdevums ir bijis krievu valodā iznākošā avīze "Vesti Segodņa". Otrajā vietā ierindojās "Latvijas Avīze", bet trešajā - laikraksts "Diena".

Pārdotākais nedēļas izdevums ir "MK Latvija", otrajā vietā ierindojies žurnāls "Kas Jauns", bet trešajā - "Ieva".

Nedēļas izdevumu konkurencē labākais bijis izdevums "Ievas Stāsti", kam sekoja "Ievas Veselība", un pirmo trijnieku noslēdz izdevums "Citāda Pasaule".

Pārdotākais žurnāls "Narvesen" 2012.gadā bija "Ievas Virtuve", otrais pārdotākais - "Kūmiņš", savukārt trešajā vietā - žurnāls "Leģendas".

Arī šogad "Narvesen" pasniedza īpašu specbalvu nominācijā "Vērienīgākā un pārsteidzošākā sadarbība 2012.gadā", kura tika piešķirta izdevniecībai SIA "Mediju Nams".

Visiem pirmās vietas ieguvējiem visās nominācijās "Narvesen" līdz ar diplomu pasniedza arī savu īpašo balvu - no metāla un koka veidoto namiņu jeb stilizēto kiosku.

"Narvesen" balvas tiek pasniegtas, analizējot preses izdevumu pārdošanas rezultātus pēc pārdoto eksemplāru skaita 2012.gadā "Narvesen" un "Preses apvienības" tirdzniecības vietās.

Kā ziņots, "Narvesen" balvas tiek pasniegtas, analizējot preses izdevumu pārdošanas rezultātus 2012.gadā "Narvesen" un "Preses apvienības" tirdzniecības vietās. Savukārt "Preses servisa" balvas tiek pasniegtas pēc apgrozījuma 2012.gadā visā preses tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!