Šorīt pilnā apmērā atjaunota transporta kustība pāri Vanšu tiltam, Rīgā,- automašīnas bez ierobežojumiem pa tiltu atkal var braukt abos virzienos. Tomēr, kā jau ziņots, brīva kustība pa visām tilta brauktuves joslām būs tikai nedēļu - līdz 7.jūlijam, kad atkal atsāksies remontdarbi.
Kā šorīt novēroja aģentūra LETA, par to, ka autovadītāju "prieki" nebūs ilgi, liecina brauktuves vidū atstātie betona bloki, kas remonta laikā norobežo remontējamo brauktuves pusi no neremontējamās.

Kā ziņots, remontdarbu pārtraukšana uz Vanšu tilta ir saistīta ar šajā nedēļas nogalē Rīgā notiekošo NATO galotņu apspriedi, kuras laikā visi pilsētas tilti būs atvērti. Tomēr apspriedes laikā pilsētā paredzēti dažādi citi satiksmes ierobežojumi.

Sākot ar 8.jūliju visi līdz šim bijušie ierobežojumi uz Vanšu tilta atkal stāsies spēkā un līdz 15.jūlijam remontdarbi tiks turpināti un pilnībā pabeigti satiksmes joslā no centra uz Pārdaugavu. Remonta laikā, visiem satiksmes dalībniekiem, izņemot operatīvo, sabiedrisko transportu, taksometrus un citas īpašas kategorijas, virzienā no Pārdaugavas uz centru Vanšu tiltu būs aizliegts šķērsot darbdienās no plkst.7 līdz 20.

16.jūlijā tiks uzsākti otras brauktuves puses remontdarbi, kuru laikā satiksme būs slēgta virzienā no Pārdaugavas uz pilsētas centru. Otro remonta posmu plānots pabeigt līdz 31.augustam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!