Foto: LETA

Partijas "Kustība Par!" valde savā pirmajā sēdē uzņēmusi 19 jaunus biedrus, biedru skaitam sasniedzot 316,
informēja politiskā spēka pārstāve Lita Juberte-Krūmiņa.

Pašlaik kopējais "Kustība Par!" biedru skaits ir 316, un tuvāko mēnešu laikā plānots sasniegt kopējo biedru skaitu 500, kas nepieciešams dalībai Saeimas vēlēšanās, norāda valdes loceklis Andulis Židkovs.

Valde arī lēmusi par modernu partijas darba veidu, skaidro partijas vadītājs Daniels Pavļuts. "Jaunos biedrus kustības darbā mēs iesaistīsim ar modernāko organizāciju tehnoloģiju palīdzību. Ar tām mēs veicināsim pieejamību, biedru iesaisti, demokrātisko līdzdalību un brīvprātīgo darbu," uzsver Pavļuts. Kustības birojā turpināsies biedru tikšanās klātienē un valdes sēdes pirmdienās būs atklātas biedriem.

Darbu pie politiskā spēka izvērstās programmas turpinās koordinēt Marija Golubeva un tā tiks apspriesta un apstiprināta kustības konferencē rudenī. Savukārt Židkovam uzticēts koordinēt darbu ar jaunbiedriem Latvijas reģionos.

Dibināšanas sapulcē 26.augustā par "Kustības Par!" vadītāju ievēlēja Pavļutu, savukārt par valdes locekļiem - rīcībpolitikas analītiķi Mariju Golubevu, ekonomistu Kasparu Briškenu, uzņēmēju Mārtiņu Staķi, satiksmes jomas ekspertu Židkovu, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktores vietnieku Oskaru Kaulēnu, juristi Evitu Gošu un Saeimas deputātus Ilzi Viņķeli un Intu Dālderi.

"Kustības Par!" norādījusi, ka tās mērķis ir moderna Latvija, kura ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!