Tautas partijai (TP) rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās būs jāmeklē jaunas "lokomotīves", jo viens no zināmākajiem partijas politiķiem Raimonds Pauls, visticamāk, nākamās Saeimas vēlēšanās vairs nestartēs.
Pauls sacīja, ka galīgo lēmumu vēl neesot pieņēmis, taču ļāva noprast, ka ir skeptisks par tālāko dalību politikā. "Es pats jūtos ne sevišķi labi un vairāk gribētu nodarboties ar Dziesmusvētku lietām," sacīja Maestro un neslēpa, ka viņam vairs nav ticības, ka, darbojoties politikā, viņš varētu ko mainīt.

Neoficiāli zināms, ka Pauls nevēlas kandidēt arī tādēļ, ka, visticamāk, vēlēšanās nestartēs bijušais TP līderis Andris Šķēle un Rīgas domes deputāts Andris Ārgalis, kurus Pauls uzskatīja par saviem domubiedriem.

TP priekšsēdētājs Atis Slakteris pauda pārliecību, ka TP būšot spēcīgas "lokomotīves", taču cilvēcīgi būtu žēl, ja Pauls atteiktos no tālākas līdzdalības aktīvajā politikā.

Tomēr neoficiāli tapis zināms, ka viena no TP "lokomotīvēm" varētu būt kāds sabiedrībā zināms sportists, kurš mutiski solījis pievienoties TP. Tas esot slavenais hokejists Artūrs Irbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!