Foto: F64
Decembrī, kad iedzīvotāji aktīvi domā par dāvanu iegādi un galda klāšanu Ziemassvētkos un gadu mijā, partiju kases ir visai tukšas, ja salīdzina ar iepriekšējiem mēnešiem, kad tautā mīlētu svētku nav bijis un ziedojumu apmēri bijuši visai lieli.

Kā liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā pieejamā informācija, visvairāk decembrī ziedots sociāldemokrātiskajai partijai "Saskaņa" - 4899 lati. Novembrī šai partijai tika saziedots 12 331 lats.

Otrajā vietā ziedojumu apmēra ziņā šomēnes ierindojas politisko partiju apvienība "Partijas "Jaunais laiks", partijas "Pilsoniskā savienība" un partijas "Sabiedrība citai politikai" apvienība" ("Vienotība"), kuras kasē "ieripojuši" 2570 lati.

Nacionālai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK decembrī ziedoti 512 lati, bet partijai "Visu Latvijai!" - 395 lati.

Savukārt Zatlera reformu partijai, Zaļo un zemnieku savienībai, "Saskaņas centram", Latvijas Zaļajai partijai, Latviešu zemnieku savienībai un apvienībai "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ziedojumi nav bijuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!