Foto: Pixabay

Pērn augustā sāktos atjaunošanas darbus satiksmes pārvadā pār Kārla Ulmaņa gatvi Jūrkalnes ielā plānots pabeigt nākamās nedēļas laikā, portālam "Delfi" pavēstīja Rīgas domē.

Domē gan piebilst, ka darbus izdosies noslēgt nākamnedēļ, ja "neradīsies tehniska rakstura šķēršļi".

Aprīļa vidū pašvaldība ziņoja, ka darbu pabeigšanas termiņš ir šī vasara. Tobrīd, saskaņā ar domes pausto, objektā vēl bija plānots veikt izlīdzinošā slāņa izbūvi brauktuves daļā, kā arī līmētās hidroizolācijas, tās aizsargkārtas un asfaltbetona seguma izbūvi. Savukārt pie malas sijas Jūrmalas pusē bija paredzēts izbūvēt jaunu ietvi.

Portāls "Delfi" arī vaicāja pašvaldībai par citiem ielu seguma remontdarbiem, uz ko domē atbildēja, ka, līdzīgi kā pērn, tie plānoti vairākās pilsētas ielās, veicot asfalta seguma vienlaidus ieklāšanu. Savukārt ielās ar grants segumu esot plānots veikt dubultās virsmas apstrāde. Precīzāku informāciju par konkrētajām ielām dome sola publicēt drīzumā.

Paralēli šobrīd notiek Ģertrūdes ielas seguma atjaunošanas un labiekārtošanas darbi. Tāpat trešdien, 8. jūnijā, šādi darbi tika uzsākti uz Vanšu tilta, Ķīpsalas posmā, un ceturtdien, 9. jūnija naktī, darbi sākti Augusta Deglava ielā. Vienlaikus no 6. jūnija darbi notiek Jāņogu ielā, posmā no Dārziņu 29. līnijas līdz Dārziņu ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!