Foto: LETA
Saistībā ar svētku pasākumu "Līgosim krastmalā!" otrdien, 21. jūnijā, Rīgā tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi, tostarp būs slēgta 11. novembra krastmala, informēja Rīgas domē (RD).

No 21. jūnija plkst. 21 līdz plkst. 23 tiks slēgta transportlīdzekļu kustība 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātē posmā līdz Pils ielai, kā arī Bīskapa gātē līdz Herdera laukumam.

Savukārt transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi posmos no Akmens tilta līdz Muitas ielai un krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē starp Poļu gāti un Jaunielu tiks ieviesti no 21.jūnija plkst. 20 līdz 24. jūnija plkst. 23.

No 21. jūnija plkst. 21 līdz 24. jūnija plkst. 23 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai, bet līdz 24. jūnija plkst. 22 pie Poļu gātes tiks atslēgts luksofors.

Vienlaikus no 23. jūnija plkst. 17 līdz 24. jūnija plkst. 6 būs slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijas labajā pusē, posmā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.

RD brīdina arī par iespējamo trokšņa līmeni, kura līmenis var pārsniegt pieļaujamo svētku pasākuma iekārtošanas un demontāžas darbu laikā.

Sabiedriskais transports Rīgā 23. jūnijā un 24. jūnijā būs pieejams bez maksas. "Rīgas satiksme" Līgo naktī organizēs papildu autobusu, tramvaju un trolejbusu reisus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!