Foto: LETA
Uzņēmums "Pasažieru vilciens" apliecināja, ka ir atcelts vilciena reiss Jelgava – Rīga pulksten 14.37, jo Rīgas stacijā kādam vilciena Rīga – Jelgava pasažierim palicis slikti. Mediķiem vīrieti glābt nav izdevies, vēsta "Zemgales Ziņas".

Uzņēmuma pārstāvis Andrejs Fiļipovs stāsta, ka pasažieris atradies vilcienā Rīga – Jelgava, kuram bija jādodas ceļā pulksten 13:29. Kad pasažierim kļuva slikti, izsaukti mediķi un vilciena reiss atcelts. Līdz ar to atcelts arī reiss Jelgava – Rīga pulksten 14.37, jo tas bija jāizpilda tam pašam sastāvam. Citi vilcieni kursē pēc grafika.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciāliste Ilze Bukša "Zemgales Ziņas" informēja, ka, lai arī mediķu brigāde Rīgas stacijā ieradusies septiņu minūšu laikā, vīrieti glābt nebija izdevies. "Nav precīzi zināms, cik sen viņam bija palicis slikti, pirms izsaukta palīdzība," viņa atzina. Mirušajam ir 48 gadi. Mediķi ir sazinājušies ar viņa radiniekiem, noskaidrojot, ka viņam jau iepriekš bijusi kāda hroniska saslimšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!