Foto: Publicitātes foto
11. tramvaja mēnešbiļetes īpašnieki tās turpmāk varēs izmantot, lai Ausekļa ielā nokļūtu ar citu maršrutu tramvajiem, kā arī ar trolejbusiem un autobusiem, portālu "Delfi" informē "Rīgas satiksmē".

Turpmāk tie pasažieri, kuri iegādājušies mēnešbiļetes slēgtajam 11. tramvaja maršrutam, nokļūšanai Ausekļa ielā, braucienu nereģistrējot, var izmantot 5. un 7. tramvaja, kā arī 1. un 19. trolejbusa, un arī 2., 20. un 24. autovusa maršrutu līdz pieturai "Dzirnavu iela".

Iepriekš jau ziņots, ka no 18. maija slēgts 11. tramvaja maršruts, taču tā vietā izveidots 11T autobuss maršrutā "Abrenes iela – Mežaparks". Autobuss 11T kursē pa Abrenes ielu pa Abrenes ielu, Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Merķeļa ielu, Krišjāņa Barona ielu, Matīsa ielu, Miera ielu, Brasas pārvadu, Gaujas ielu, Ķīšezera ielu, Kokneses prospektu, Meža prospektu, Ezermalas ielu līdz galapunktam "Saules dārzs".

Savukārt no 11T. autobusa galapunkta "Saules dārzs" autobusa maršruts ietver Ezermalas ielu, Meža prospektu, Kokneses prospektu, Ķīšezera ielu, Gaujas ielu, Brasas pārvadu, Miera ielu, Matīsa ielu, Krišjāņa Barona ielu, Raiņa bulvāri, Satekles ielu, Dzirnavu ielu, Abrenes ielu līdz galapunktam "Abrenes iela".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!