Foto: LETA

Saistībā ar valstī noteikto ārkārtējo situāciju un pasažieru plūsmas samazināšanos vairākām AS "Pasažieru vilciens" biļešu kasēm ir saīsināts darba laiks, bet 20 biļešu kases šonedēļ tiek slēgtas, pavēstīja uzņēmuma pārstāve Agnese Līcīte.

Ņemot vērā pasažieru plūsmas samazināšanos ārkārtējās situācijas laikā, kā arī to, ka pasažieri arvien biežāk izvēlas vilciena biļeti iegādāties elektroniski "Pasažieru vilciena" mobilajā lietotnē vai mājaslapā, darba laiks tiek saīsināts Rēzeknes, Daugavpils, Imantas 1.kasei un Zolitūdes 1.biļešu kasei.

Uzņēmums aicina iepazīties ar kasu darba laiku savā pieturvietā vai mājaslapā.

Savukārt uz nenoteiktu laiku tiek slēgtas 20 biļešu kases šajās pieturvietās - Brasa, Tīraine, Pumpuri, Asari, Šķirotava, Dole, Pārogre, Skrīveri, Garciems, BA Turība, Ozolnieki, Priedaine, Ķemeri, Līvāni, Krustpils, Mangaļi, Cēsis, Inčukalns, Melluži un Jumprava.

Pasažieri, kas iekāpj vilcienā pieturvietā, kurā kase ir slēgta, vienreizējo vilciena biļeti var bez papildu maksas iegādāties vilcienā pie konduktora kontroliera un norēķināties par biļeti arī ar maksājumu karti. Tāpat vilciena biļeti ar atlaidi līdz 10% var iegādāties "Pasažieru vilciena" mobilajā lietotnē vai mājaslapā.

Pasažieri, kuri braucienam izmanto kādu no abonementa biļetes veidiem, to var iegādāties desmit dienas pirms plānotā brauciena Rīgas Centrālajā stacijā, sev tuvākajā biļešu kasē vai pieturā, līdz kurai pasažieris dodas.

Braucienam vilcienā ar numurētām sēdvietām pasažieri, kuri iekāpj Krustpilī, biļeti var iegādāties pie pavadoņa 3.vagonā, bet pasažieri, kuri iekāpj Līvānos – pie pavadoņa 2. vagonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!